Nobel Award
Home Artiesten Nobel Award Stemmen Agenda

Nobel Award

Het is tijd om jullie niet langer in spanning te houden. De ’Grote Prijs van de Bollenstreek’ houdt op met bestaan. Maar wees niet getreurd; we maken meteen weer een doorstart met een frisse nieuwe naam, look, website én locaties. Vanaf vandaag gaat de GpvdB door onder de naam ’Nobel Award’!

Bij een nieuwe naam hoort natuurlijk een aantal veranderingen, maar er blijven ook zeker dingen bij het oude! In het kort de nieuwe opzet van de Nobel Award;

-We nemen afscheid van de zalen in de bollenstreek en daarbuiten. Vanaf dit jaar vinden álle voorrondes plaats in Leiden. Welke locaties precies mee gaan doen maken we later bekend.
-De inschrijving is nu ook open voor acts en bands van buiten de ’bollenstreek regio’. Dus woon je in Haarlem, Den Haag, Rotterdam of Rodeschool? Aarzel niet en schrijf je in.
-Het aantal voorrondes wordt van 5 naar 4 teruggebracht, wat betekend dat er dit jaar 20 acts uit de inschrijvingen geselecteerd worden. Hiermee hopen we de kwaliteit naar een nog hoger niveau te krijgen.
Wat blijft er dan hetzelfde?
-De inschrijvingen zijn nog steeds open voor álle genres uit de popmuziek. Dus of je nou metal, punk, folk, hip-hop of indie-polka maakt; schrijf je in!
-Het prijzenpakket blijft hét ideale handvat om je carrière een kick-start te geven.
-De jury zal blijven bestaan uit professionals uit de industrie.
-Ook de Nobel Award zal zich blijven inzetten ter promotie van het popklimaat in Leiden én de deelnemers. Zowel die van aankomende editie, als van de afgelopen 5 jaar onder de naam ’GPvdB’.

Vanaf vandaag zijn de inschrijvingen geopend; je kan je tot 31 juli aanmelden.
Voor vragen en opmerkingen mag je natuurlijk altijd een bericht sturen! Hopelijk tot snel bij de eerste voorronde van de NOBEL AWARD!

 

Mijn account Reglement Pers Contactpagina Privacy