Bloomcoal

Of het nu een koude winterdag is of een zwoele avond op het terras, deze Bloomcoal is hét muzikale gerecht om van te genieten. Jarenlang is het een groot geheim gebleven, maar nu is het dan eindelijk tijd om het recept te onthullen - en het resultaat te presenteren!

 

 

Bloomcoal: Met een stevige bite, zonder kazige saus.

4 personen

5 jaar bereidingstijd

Lekker met: bier

Bereidingswijze:

 

1.       Zet de verwarming in de oefenruimte aan, en het bier koud.

 

2.       Neem vier lokaal geoogste jongens en spoel ze met koud water schoon. Meng ze met de gitaren en de drums en plaats het geheel in de voorverwarmde oefenruimte.

 

3.       Laat vier uur lang koken op hoog vuur, en giet er af en toe een scheutje bier bij. Haal de jongens uit de oefenruimte zodra ze door en door gaar zijn.

 

4.       Herhaal stap 3 elke week, 5 jaar lang. Voeg elke week naar smaak een vleugje rock, blues of pop toe, zodat de Bloomcoal tot zijn recht komt. Goed doorroeren tot het weer een glad geheel wordt.

 

5.       Breng het geheel op smaak door hier en daar wat mondharmonica en tin whistle te sprenkelen.

 

6.       Laat even afkoelen, plaats de Bloomcoal op een bedje van versterkers en serveer op een podium of in de studio!

 

 

Bloomcoal van eigen bodem, lekkerder kunnen we het niet maken!